
Veremlişin Sanatı: Bir Veremlişten Daha İyi, Daha Saf, Daha Ucuz ve Daha Fazla Miktar Almak İçin Nasıl Yapılır. Ayrıca, Hollandalı Damıtıcıların İşleminden Sonra Onu Cin'e Dönüştürme Sanatı
Anthony Boucherie
Veremlişin Sanatı: Bir Veremlişten Daha İyi, Daha Saf, Daha Ucuz ve Daha Fazla Miktar Almak İçin Nasıl Yapılır. Ayrıca, Hollandalı Damıtıcıların İşleminden Sonra Onu Cin'e Dönüştürme Sanatı
( KDV Dahil )
Orjinal Adı : The Art of Making Whiskey So As to Obtain a Better, Purer, Cheaper and Greater Quantity of Spirit, From a Given Quantity of Grain. Also, the Art of Converting It into Gin, after the Process of the Holland Distillers
Türkçe Adı : Veremlişin Sanatı: Bir Veremlişten Daha İyi, Daha Saf, Daha Ucuz ve Daha Fazla Miktar Almak İçin Nasıl Yapılır. Ayrıca, Hollandalı Damıtıcıların İşleminden Sonra Onu Cin'e Dönüştürme Sanatı
Konusu ( İngilizce ) : Whiskey
Konusu ( Türkçe ) : Viski
Yazarı : Anthony BoucherieKitabı Ücretsiz Oku
Orjinal Adı : The Art of Making Whiskey So As to Obtain a Better, Purer, Cheaper and Greater Quantity of Spirit, From a Given Quantity of Grain. Also, the Art of Converting It into Gin, after the Process of the Holland Distillers
Türkçe Adı : Veremlişin Sanatı: Bir Veremlişten Daha İyi, Daha Saf, Daha Ucuz ve Daha Fazla Miktar Almak İçin Nasıl Yapılır. Ayrıca, Hollandalı Damıtıcıların İşleminden Sonra Onu Cin'e Dönüştürme Sanatı
Konusu ( İngilizce ) : Whiskey
Konusu ( Türkçe ) : Viski
Yazarı : Anthony Boucherie
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmış ve bu kitabı okumuş / sipariş vermiş olmanız gerekmektedir.