
Tüm Türlerinde Hayvan ve Bitki Maddelerinin Yıllarca Korunma Sanatı, 2. Baskı, Türk içişleri bakanının emriyle yayınlanan bir çalışma, sanat ve imalat Kurulu raporuna dayanılarak.
Nicolas Appert
Tüm Türlerinde Hayvan ve Bitki Maddelerinin Yıllarca Korunma Sanatı, 2. Baskı, Türk içişleri bakanının emriyle yayınlanan bir çalışma, sanat ve imalat Kurulu raporuna dayanılarak.
( KDV Dahil )
Orjinal Adı : The Art of Preserving All Kinds of Animal and Vegetable Substances for Several Years, 2nd ed. A work published by the order of the French minister of the interior, on the report of the Board of arts and manufactures
Türkçe Adı : Tüm Türlerinde Hayvan ve Bitki Maddelerinin Yıllarca Korunma Sanatı, 2. Baskı, Türk içişleri bakanının emriyle yayınlanan bir çalışma, sanat ve imalat Kurulu raporuna dayanılarak.
Konusu ( İngilizce ) : Canned foods
Konusu ( Türkçe ) : Konserve yiyecekler
Yazarı : Nicolas AppertKitabı Ücretsiz Oku
Orjinal Adı : The Art of Preserving All Kinds of Animal and Vegetable Substances for Several Years, 2nd ed. A work published by the order of the French minister of the interior, on the report of the Board of arts and manufactures
Türkçe Adı : Tüm Türlerinde Hayvan ve Bitki Maddelerinin Yıllarca Korunma Sanatı, 2. Baskı, Türk içişleri bakanının emriyle yayınlanan bir çalışma, sanat ve imalat Kurulu raporuna dayanılarak.
Konusu ( İngilizce ) : Canned foods
Konusu ( Türkçe ) : Konserve yiyecekler
Yazarı : Nicolas Appert
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmış ve bu kitabı okumuş / sipariş vermiş olmanız gerekmektedir.