Tüm Türlerinde Hayvan ve Bitki Maddelerinin Yıllarca Korunma Sanatı, 2. Baskı, Türk içişleri bakanının emriyle yayınlanan bir çalışma, sanat ve imalat Kurulu raporuna dayanılarak.

Tüm Türlerinde Hayvan ve Bitki Maddelerinin Yıllarca Korunma Sanatı, 2. Baskı, Türk içişleri bakanının emriyle yayınlanan bir çalışma, sanat ve imalat Kurulu raporuna dayanılarak.

Nicolas Appert

Tüm Türlerinde Hayvan ve Bitki Maddelerinin Yıllarca Korunma Sanatı, 2. Baskı, Türk içişleri bakanının emriyle yayınlanan bir çalışma, sanat ve imalat Kurulu raporuna dayanılarak.

19,00 TL 15,00 TL %21 İNDİRİM
( KDV Dahil )
Kitap Kodu: 447609739865

Orjinal Adı : The Art of Preserving All Kinds of Animal and Vegetable Substances for Several Years, 2nd ed.
A work published by the order of the French minister of the interior, on the report of the Board of arts and manufactures

Türkçe Adı : Tüm Türlerinde Hayvan ve Bitki Maddelerinin Yıllarca Korunma Sanatı, 2. Baskı, Türk içişleri bakanının emriyle yayınlanan bir çalışma, sanat ve imalat Kurulu raporuna dayanılarak.

Konusu ( İngilizce ) : Canned foods

Konusu ( Türkçe ) : Konserve yiyecekler

Yazarı : Nicolas Appert
Kitabı Ücretsiz Oku

Orjinal Adı : The Art of Preserving All Kinds of Animal and Vegetable Substances for Several Years, 2nd ed.
A work published by the order of the French minister of the interior, on the report of the Board of arts and manufactures

Türkçe Adı : Tüm Türlerinde Hayvan ve Bitki Maddelerinin Yıllarca Korunma Sanatı, 2. Baskı, Türk içişleri bakanının emriyle yayınlanan bir çalışma, sanat ve imalat Kurulu raporuna dayanılarak.

Konusu ( İngilizce ) : Canned foods

Konusu ( Türkçe ) : Konserve yiyecekler

Yazarı : Nicolas Appert



Kitabı Oku
Yorumlar


Yorum yapabilmek için üye girişi yapmış ve bu kitabı okumuş / sipariş vermiş olmanız gerekmektedir.

Kitap Videoları

ÖNERDİKLERİMİZ

Sahaf